Felsefemiz basit:
Doğayı takip et.

Doğanın sunduklarını al ve beklenmeyeni bir araya getir.

Bir dizi yaşamsal şartlar, şefleri beklenmedik bir şekilde gastronomiye yönlendirdi ve burada kendine özgü, farklı deniz ürünleri pişirme tarzını geliştirdi ve sesini buldu.

Şeflerin mutfağı etkileyici, yoğun ve alışılmışın dışında… Felsefeleri basit: Doğayı takip etmek. "Mevsimlerin sunduklarını alın, beklenmeyeni bir araya getirin, seyahatlerinizden ve çeşitli, uluslararası ekibinizden gelen tüm etkileri içinize çekin, risk almaktan korkmayın."

chef bros’a geldiğinizde ilk kural şudur: Rahatlamaya çalışın, anın tadını çıkarın ve sahip olabileceğiniz önyargıları bir kenara bırakın. Şefler, eşsiz sunumlarıyla kendilerini tam olarak ifade edebildiklerinde, sihir yaratabilirler.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde dünyaya gelen Faruk ve Mehmet Gezen kardeşler, 2001 yılında Ankara’ya gelerek sektördeki serüvenlerine başladılar. Ayrıca kısa sürede milyonların sevgisini de hayranlık derecesinde arkasına alan Gezen kardeşler, 2021 yılında, adından da anlayacağınız üzere Ankara’da chef bros markasını yaratarak, mükemmeliyetçi tat, lezzet ve ambiyansın yanı sıra ezber bozan sunumları ile de evrensel bir marka yolculuğunu başlattılar.

Şeflere göre mutfak, üç unsurun bir araya gelmesinden oluşuyor: Coğrafya, içinde bulunduğunuz mevsim ve şefin kişiliği.

Deniz ürünlerinin gerçek ifadesini deneyimlemek istiyorsanız, akışına bırakın ve sizlere yemeğimizi sunmamıza izin verin, kısıtlama yok, sınırlama yok.

Şeflerimiz

Bu yolculukta markamızı destekleyen deneyimler:

Bizimle çalışın

Ekibimiz son üç yılını tutku ve özveriyle, sektörü eşi benzeri görülmemiş bir çağa taşıyacağına inandığımız bir projeyi hazırlamakla geçirdi. Bize katılmak ister misiniz?

Rekabetçi ücretlendirme

Rahat çalışma ortamı

40 saatlik üst sınır

Esnek çalışma saatleri

TOP